

orginalrecept från vår meny
2 skivor entrecote
1 gul lök
1 ask småtomater
1 burk kidneybönor
lite starkt chilipulver
örtsalt, peppar
Skär köttet, löken och småtomaterna i mindre bitar. Skölj bönorna. Stek köttet tillsammans med löken och krydda. Tillsätt bönorna och tomaterna och låt det steka med tills det är varmt. Servera!
Kommentar: Jag tyckte det blev väldigt gott, med facit i hand skulle jag ha tillsatt mer chilipulver för nu blev den inte speciellt kryddig. Men jag har stor respekt för mitt chilipulver som jag har köpt i en "utländsk" butik, kan bli riktigt kryddigt ibland. Hade inga tortillas hemma så därför fick jag improvisera med limpan som jag hade i frysen, men det blev riktigt gott det med!
Lyckades tydligen inte få nåt fokus på limpmackorna dessvärre.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar