
Recept:
4 portioner
500 g nötfärs
1 finhackad gul lök
1 ägg
½ förpackning Creme Bonjour Cuisine Schallottenlök
Lawrys kryddsalt, peppar, örtsalt
1 förpackning matlagningsgrädde 15%
½ förpackning Milda 4%
Blanda ihop alla ingredienser och värm en stekpanna med någon smörvariant i. Tryck sedan ut köttfärssmeten i stekpannan. Låt den vara rätt varm från början, men sänk sedan värmen och låt det puttra, gärna med lock på. Efter en stund, när den i stort sett var klar, delade jag den i fyra bitar som jag vände en stund på.
Lyft ur biffarna ur pannan och kvar ligger en underbart smakrik buljong. Jag tillsatte bara matlagningsgrädde och Milda, utan att krydda någonting extra. Serverades med potatis och lite färsk gurka. Såå gott! Så mild smak, men ändå smakrikt!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar