torsdag 30 augusti 2007

Chili con carne

När jag får ett hus ska jag ha en fotohörna med garanterat bra ljus. Då hoppas jag att mina bilder blir ett snäpp bättre!



Recept:
nötfärs
lök
paprikapulver
örtsalt, peppar
chilipulver
en halv buljongtärning
lite passerade tomater
massa vitlök
svarta bönor
en liten skvätt rött matlagningsvin

Blanda ihop allting i en gryta (låt det gärna få puttra en stund) och servera till ris. På bilden serveras det även lite milda "Yellow Chili" från taco-hyllan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

TJa...det är inte lätt det där med ljuset. Min man ställde in något på min kamera som gjorde att det blev bättre.

Nässelblom och choklad sa...

Det där med ljuset är ett dilemma, speciellt under den mörka tiden av året. Men man får göra det bästa man kan. Svårt att fixa fotostudio hemma! God rätt, fast jag väljer "sin carne", vegetarisk variant med quorn i stället för köttfärs.

Medlem i Matbloggarna