måndag 5 november 2007

Enkel & lyxig burgare

Lägg i valfri burgare i stekpannan och gör under tiden den blir klar i ordning tillbehören. Enkelt och gott!


Min burgare:

1 vegetarisk burgare
1 skiva Råga från Pågen
1 halv paprika
1 liten inlagd gurka
1 tomat
skivad lök
Karintorps tomatdressing
resterna av XO-osten från igår

Yoghurtsås:
lite avrunnen naturell yoghurt
en skvätt Tangy fruit sauce
örtsalt
torkade mynta

Stek burgaren. Skär i ordning tillbehören, lägg på några skivor ost på burgaren. Skölj ur pannan, tillsätt valfritt matfett och stek brödskivan en stund. Ringla lite tomatdressing på brödet, lägg på hamburgaren, lägg upp tillbehören och ringla lite yoghurtdressing överst. Gooott!!

Gurkan som jag använde kommer från avdelningen "Världen mat" på Coop Forum. En polsk dillgurka (om det är någon som är intresserad :)).

Inga kommentarer:

Medlem i Matbloggarna