fredag 13 juli 2007

Chicken Tikka Masala

Mm! Såå gott! Tack Mary för att du bjöd på detta en gång så vi kom på att denna burk är gudomligt god! Receptet är simpelt, men smaken stor! Serveras med nån slags raita, mangochutney, ris och limeklyftor. Ni måste bara prova om ni inte gjort det hittills.

Recept:
Kanske inte så mycket utav ett recept, men ändå!

Köp en burk Tikka Masala som finns på den utländska hyllan i affären. Stek kycklingfiléer som man först skurit i tärningar. Häll över såsen och låt det puttra i kanske 10-15 minuter. Koka ris. Servera som sagt med mango chutney, yoghurt med lite kryddor i (jag använde torkad mynta, spiskummin och koriander) och limeklyftor. Idag blev det också rädisskott och smulad färsk persilja, direkt från uteplatsens odlingar.

1 kommentar:

Anonym sa...

ja, det var ju faktiskt jättegott hos Mary. Ska oxå laga nån dag så R får smaka. Han missa ju...

Medlem i Matbloggarna