onsdag 3 februari 2010
Italiensk köttfärslimpa med medelhavsgrönsaker
›
Trodde jag var på gång att hitta matglädjen igen. Och det gjorde jag. En kort period. Är på jakt igen och letar! Blev lite sugen på att laga...
1 kommentar:
måndag 11 januari 2010
Världens godaste sallad?
›
Massor av banan-currydressing kyckling bacon majs avocado gurka machesallad citron basilika
tisdag 5 januari 2010
Vårrullar
›
Oj! Idag har jag varit precis som min favoritbloggare Gitto . Jag har inte kunnat tänka på något annat än vårrullar i matväg. Att få dippa e...
2 kommentarer:
Gourmetkött
›
Tomat & Mozzarella
›
onsdag 16 december 2009
Tacopaj
›
Jag är värdelös på att göra paj. Jag tror aldrig jag har lyckats med en pajbotten. Men med lite trevliga tillbehör kan man det i alla fall s...
2 kommentarer:
söndag 13 december 2009
Polkagrisknäck, marknadsnougat...
›
...kokosrutor, chokladfudge och brända mandlar har vi också gjort under dagen! För ni trodde väl inte vi nöjde oss med bara de fyra föregåen...
Mörk chokladtryffel med smak av hallon
›
Raka motsatsen till den vita tryffeln. Men ändå lika god! Mycket smak av hallonen som tillsammans med hallonsaft, socker och grädde får koka...
Vit chokladtryffel med lime
›
Oh så gott! Om du tycker fudge smälter i munnen så är det ingenting mot detta! Påminner i det närmsta om härligt smör i konsistensen och sma...
1 kommentar:
Skumtomtefudge
›
Detta är en fudge som både Kryddburken och Matplatsen har bloggat om tidigare i år. Och varje gång har det vattnats i munnen rejält när ja...
›
Startsida
Visa webbversion